Gårdagen började med att tömma ut allt ur C´s nya rum. När jag fått ner allt från väggarna så såg vi va hål det var överallt… Måste spacklas… Där försvann min lust att göra nåt. C Gick in och satte sig och sa att hon kunde minsann leka här iallafall =)

B åkte iväg och handlade spackel och en ny tapetborste eftersom den gamla fått fötter och försvunnit…
När han kom hem så åkte jag till stallet. Jag kände mig lite febrig yr på nåt konstigt vis och kände inte för att rida då M var i stallet och jag frågade henne om hon ville rida Maffe. Hon ville och vi gick iväg till ridhuset så hon red där en timme eller så M ´s mamma G följde med och kollade också. Det gick bra för M men Maffe han är lite seg och provar gärna om det går att slippa undan jobb om man saktar ner istället 😉

När jag kom hem så hade B gjort 2 strykningar med färgen. Så vi satte igång med tapetseringen.

Kl 21 var vi klara med rummet. Quick fix blev det, det gick verkligen fort. Det är bra med sånhär vattenbaserad färg som inte har så himla lång torktid.

Nu ska vi bara flytta in hennes grejer, vissa leksaker får inte följa med in i nya rummet för det finns mycket leksaker som hon är lite för gammal för nu. Ska bli kul. Ska bara orka göra det…
M sover sin tredje natt i nya rummet, hon sa idag att hon har aldrig sovit så gott i ett rum. Men det är mycket konstiga ljud i rummet tycker hon.
Vet inte vad det är för ljud, kanske elementet som låter lite och så hör hon mer från gatan nu när hon har rum åt det hållet. Kan vara det. Det var iallafall inga spöken sa hon, för dom håller Ida Viktoria härifrån. 😉