började inte riktigt som jag tänkt mig.

B och barnen skulle följa med mig och grooma hästen och mig… Men kvällen innan och på morgonen så hade M feber och var hängig. Inge bra att dra med henne till ett kallt ridhus.

Snälla syster G med dotter M var med mig på tävlingen och hjälpte mig hålla hästen när jag gick banan m.m.

Men jag gjorde det mesta själv dvs kopplade transporten, körde och backade och parkerade och lastade ur själv. Det är kul nu när jag börjar känna mig lite mer säker på att köra och inte behöva vara så rädd för att backa med transporten. Hästen han är så snäll och står stilla i transporten också det är bra det.

När jag körde till tävlingen så satt jag och tänkte på mönstret till första klassen jag skulle vara med på… då kom jag på att den klassen ska man ju visa hästen för hand… alltså man ska gå bredvid och visa upp hästen för domaren… jag har ju suttit hemma på ridbanan och övat på mönstret ridandes.. =)

Jag sa att jag råkat anmäla mig till fel klass till tävlingsledningen, då trollade dom fram en show halter och kedjegrimskaft som jag fick lov att låna.

Maffe tyckte att det var konstigt att jag gick sidan om honom och gick och naffsade mig i armen…

Av fem startande kom jag på en fjärdeplats, inte illa för att inte veta vad jag skulle göra typ 😉

Sen blev det ut med hästen till mina grooms.. och sen gå banan innan Trailen.

Jag blev glad över att Maffe var så snäll och trevlig hela dagen, bara ett enda spöke såg han på framridningsbanan.

Inne i ridhuset däremot finns det alltid spöken i ett av hörnen, nu satt det även en vit banderoll reklam på sagren… farligt farlig. så att man inte kunde varken trava eller galoppera genom detta hörn.

Detta gjorde att det blev uteslutande fjärde placeringar för mig under hela dagen. så 4 vita rosetter kom jag hem med, man får se det positivt.. det är bra för jag hade bara en vit sedan innan…

Jag var nöjd efter en dag med bara openklass starter.